
Zeytinyağını tavaya alın rendelenmiş havuç ve ince kıyılmış taze sarımsağı soteleyin. Feast Ispanağı ekleyin suyunu çekene kadar sotelemeye devam edin. Tuz ve değirmen karabiber ilave ederek lezzetlendirin. Ocaktan alın soğumasını bekleyin. Süzme yoğurt ile harmanlayın. Soğuk olarak servis edin.
Malzemeler
1 paket Feast Ispanak
1 adet rendelenmiş havuç
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 dal taze sarımsak
1 çay kaşığı tuz, değirmen karabiber
400 gr süzme yoğurt
Yapılışı
- Zeytinyağını tavaya alın rendelenmiş havuç ve ince kıyılmış taze sarımsağı soteleyin.
- Feast Ispanağı ekleyin suyunu çekene kadar sotelemeye devam edin. Tuz ve değirmen karabiber ilave ederek lezzetlendirin.
- Ocaktan alın soğumasını bekleyin. Süzme yoğurt ile harmanlayın.
- Soğuk olarak servis edin.