
Tencereye suyu koyun salça, tuz ve kuru naneyi ekleyerek kaynatın. Kaynayan suyuniçine 1 paket Feast Kayseri Mantısı’nı ilave edin. 15 dakika pişirin. Sarımsakları ezin yoğurt ile karıştırın. Tereyağını eritip pul biber ekleyin. Haşladığınız mantıyı servis tabağına alın üzerine önce yoğurt sonra pul biberli tereyağını gezdirin.
Malzemeler
1 paket Feast Kayseri Mantısı
2 su bardağı kaynar su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı kuru nane
500 gr yoğurt
100 gr tereyağı
2 diş sarımsak
Pul biber
Tuz
Yapılışı
- Tencereye suyu koyun salça, tuz ve kuru naneyi ekleyerek kaynatın.
- Kaynayan suyun içine 1 paket Feast Kayseri Mantısı’nı ilave edin. 15 dakika pişirin.
- Sarımsakları ezin yoğurt ile karıştırın.
- Tereyağını eritip pul biber ekleyin.
- Haşladığınız mantıyı servis tabağına alın üzerine önce yoğurt sonra pul biberli tereyağını gezdirin.