• Katalog:

Mantı Delux Kayseri

Mantı Delux Kayseri
By : Taçmin Gıda

Mantı Delux Kayseri Açıklama

  • Adet gram :2,3 g e
  • Koli içi adedi :5 kg e x 2
  • Sap kod :1000050
  • Mobis kod :619669
  • Raf ömrü :1 yıl
İçindekiler
Buğday unu, su, irmik (buğday), dana kıyma, soğan, yumurta, galeta unu (buğday), tuz, baharat karışımı, ayçiçekyağı.
Hazırlama önerisi
Orta gözde yüksek ateşte tencereye, 8 su bardağı su koyarak kaynatınız. Yarım yemek kaşığı ayçiçek yağı ve 1 tatlı kaşığı tuz(tercihe göre 1 adet et bulyon) ekleyip, karıştırınız. Kayseri Mantılarınızın çözülmesini beklemeden kaynayan suya atınız ve yüksek ateşte 12-15 dakika haşlayınız. Haşlanan mantılarınızı kevgir yardımı ile alınız. Mantılarınız servise hazırdır.  
                                                          
Sos: Sarımsaklar dövülüp yoğurt ile karıştırılır. Üzerine 1 yemek kaşığı kırmızı biberli, kızdırılmış tereyağı dökülür.
Saklama Koşulları
- 18 °C 'de son tüketim tarihine kadar.


Mantı Delux Kayseri Enerji ve Besin Değerleri (100 g)

  • Enerji (kcal/kJ)
  • Yağ (g)
  • Protein (g)
  • Karbohidrat (g)

Copyright © 2016. Tüm Hakları Saklıdır... Web Yazılım Dinlaz Yazılım

Whatsapp