Mantı Delux Kayseri Açıklama

- Adet gram :2,3 g e
- Koli içi adedi :5 kg e x 2
- Sap kod :1000050
- Mobis kod :619669
- Raf ömrü :1 yıl
İçindekiler |
Buğday unu, su, irmik (buğday), dana kıyma, soğan, yumurta, galeta unu (buğday), tuz, baharat karışımı, ayçiçekyağı. |
|
Hazırlama önerisi |
Orta gözde yüksek ateşte tencereye, 8 su bardağı su koyarak kaynatınız. Yarım yemek kaşığı ayçiçek yağı ve 1 tatlı kaşığı tuz(tercihe göre 1 adet et bulyon) ekleyip, karıştırınız. Kayseri Mantılarınızın çözülmesini beklemeden kaynayan suya atınız ve yüksek ateşte 12-15 dakika haşlayınız. Haşlanan mantılarınızı kevgir yardımı ile alınız. Mantılarınız servise hazırdır.
Sos: Sarımsaklar dövülüp yoğurt ile karıştırılır. Üzerine 1 yemek kaşığı kırmızı biberli, kızdırılmış tereyağı dökülür. |
|
Saklama Koşulları |
- 18 °C 'de son tüketim tarihine kadar. |
|
|
